top of page
Glitters

INDIVIDUALNE URE PLESA

Competitive Dancing

Trajanje: 45 min

Potrebna predhodna rezervacija termina

V Sloveniji imamo veliko plesnih šol, z raznimi programi. Kar želimo ponuditi mi, je individualen pristop za vsakega posameznika oz. par.


Prednost individualnih ur plesa je, da se lahko posvetimo vsakemu posamezniku posebej in njegovim željam.


Želje so lahko različne (učenje posameznika, učenje para, učenje za poročni ples, preprosta rekreacija skozi ples, bolj poglobljeno tehnično znanje, priprava na nastope, priprava na tekmo, ...). 

Ker je seveda včasih prijetno plesni parket deliti s prijatelji oziroma družbo, bomo omogočili tudi plesanje v skupinah (največ trije pari). 

INDIVIDUALNE URE TRIJE PARI

Za individualno uro se lahko odločite tudi, če si želite plesno znanje nadgraditi ali se zgolj naučiti nekaj osnov in BI S SEBOJ PRIPELJALI PRIJATELJE. Prijavite se lahko največ trije pari. Pristop bo veliko bolj individualen, zabava pa ob starih znancih neprecenljiva.

Mentorica

small IMG-9997.jpg

Maja Geršak

Sem Maja Geršak, Univ. dipl. Profesor športne vzgoje, z več kot 20 letnimi izkušnjami s poučevanjem plesa v Sloveniji in po celem svetu, ter več kot 20 letno kariero kot profesionalna tekmovalka. Zanimivo je , da sem ravno prva leta učenja učila v plesnem klubu Novo mesto, kjer sem delovala dobrih 10 let. Pot me je kasneje peljala v Hong kong, kjer sem aktivno poučevala ples osem let. Ves ta čas, sem tekmovala po vseh najbolj prestižnih tekmovanjih po svetu. Rezaltata, s katerimi se lahko pohvalim sta sigurno 3. mesto na evropskem in 4. mesto na svetovnem prvenstvu v LA show plesih.


V Sloveniji me je širša množica spoznala v oddaji Zvezde plešejo, kjer sem dve sezoni plesala v finalu, drugo sezono z Gašperjem Rifljem, tretjo pa s košarkarjem Miho Zupanom.

bottom of page