top of page
Glitters

SHOW OTROCI

AdobeStock_140041146 small.jpg

Trajanje:  60 min / teden

Starost otrok: od 8 do 14 let

Skupina: največ 8 otrok

Posebno obliko plesnih uric bomo nudili tudi otrokom od 8. do 14. leta. Učili se bomo latinsko-ameriških in pa standardnih plesov, lahko solo ali v paru, kar pomeni, da so dobrodošle prav tako deklice kot dečki.

Gre za 60 minutno uro plesa, kjer se bodo otroci ogreli, naučili osnovnih tehnik, se seznanili z različnimi ritmi in glasbo.

Gre za klasično učenje latinsko-ameriških in standardnih plesov, čemur pa ne sledi priprava na tekmovanje oz. tekmovanje samo, temveč priprava na show. Plese bomo oblikovali v show točke, točke same pa bomo združevali v plesne predstave, s katerimi se bomo redno predstavljali na različnih odrih.

Mentorica

small IMG-9997.jpg

Maja Geršak

ples

Sem Maja Geršak, Univ. dipl. Profesor športne vzgoje, z več kot 20 letnimi izkušnjami s poučevanjem plesa v Sloveniji in po celem svetu, ter več kot 20 letno kariero kot profesionalna tekmovalka. Zanimivo je , da sem ravno prva leta učenja učila v plesnem klubu Novo mesto, kjer sem delovala dobrih 10 let. Pot me je kasneje peljala v Hong kong, kjer sem aktivno poučevala ples osem let. Ves ta čas, sem tekmovala po vseh najbolj prestižnih tekmovanjih po svetu. Rezaltata, s katerimi se lahko pohvalim sta sigurno 3. mesto na evropskem in 4. mesto na svetovnem prvenstvu v LA show plesih.


V Sloveniji me je širša množica spoznala v oddaji Zvezde plešejo, kjer sem dve sezoni plesala v finalu, drugo sezono z Gašperjem Rifljem, tretjo pa s košarkarjem Miho Zupanom.

bottom of page