top of page
Music Sheets

KLAVIR

image00004.jpeg

Trajanje:

30 min  / teden - Program “MINI”

45 min / teden - Program “MIDI“

60 min / teden - Program “MAKSI”

Starost: od 6 let naprej

Učenje klavirja pod vodstvom akademsko in strokovno izobraženih mentorjev. 

Poudarek bo predvsem na razvoju pravilne tehnike igranja in interpretacije. Vsak učenec bo pridobil ustrezno znanje iz teorije glasbe in se na ta način pripravil za samostojno delo. Ves učni program se bo prilagodil na posameznika, na njegove želje, cilje in predznanje. Program bo oblikovan in prilagojen za začetnike, učence s predznanjem in učence, ki si želijo in hrepenijo po mojstrskem znanju. Lahko boste pridobili klavirsko znanje v klasični, blues, jazz in pop glasbi. Poleg klasičnega igranja not se učenci lahko naučijo tudi improvizacije in akordično-ritmične spremljave.

Mentorica

Anamarija Fink

klavir

Glasba me spremlja že od kar pomnim. Prihajam iz glasbene družine, zato moje veselje in zanimanje za glasbo izhaja prav iz tam.  

Že kot petletno dekle sem začela obiskovati novomeško glasbeno šolo, kjer sem začela nabirati glasbeno znanje in igrati klavir.

Druga moja velika strast pa je delo z otroki in poučevanje. 

Odločila sem se, da združim glasbo in poučevanje in to je vodilo v študij glasbene pedagogike na Akademiji za glasbo.

Trenutno pa lahko rečem, da so se mi uresničile otroške sanje, saj predajam svoje znanje na osnovni šoli kot učiteljica glasbene umetnosti. 

Pri poučevanju klavirja ima večletne izkušnje tako z najmlajšimi kot tudi z odraslimi.

DSC_0515_edited.png

Mentorica

image00003.jpeg

Nina Suljić

klavir

Pianistka Nina Suljić, glasbeno pedagogiko študira na Akademiji za glasbo v Ljubljani (magistrski študij). Pri poučevanju klavirja ima več letne izkušnje tako z najmlajšimi, kot tudi z odraslimi. Je izredno strokovna, profesionalna in predana svojemu mentorskemu poslanstvu.

bottom of page