top of page
Music Sheets

KLAVIR

image00004.jpeg

Priporočljiva starost: od 7. leta dalje

Z gotovostjo lahko trdimo, da je profesor Gregor Zagorc eden najboljših mentorjev klavirja v našem dolenjskem okolišu. Verjamemo, da se boste z njim v klavir preprosto zaljubili. 

Poudarek bo predvsem na razvoju pravilne tehnike igranja in interpretacije. Vsak učenec bo pridobil ustrezno znanje iz teorije glasbe in se na ta način pripravil za samostojno delo. Ves učni program se bo prilagodil na posameznika, na njegove želje, cilje in predznanje. Program bo oblikovan in prilagojen za začetnike, učence s predznanjem in učence, ki si želijo in hrepenijo po mojstrskem znanju. Lahko boste pridobili klavirsko znanje v klasični, blues, jazz in pop glasbi. Poleg klasičnega igranja not se učenci lahko naučijo tudi improvizacije in akordično-ritmične spremljave.

Mentor

Gregor Zagorc

Gregor Zagorc, izjemni glasbenik, komponist, profesor, dirigent in mojster črno-belih tipk. Na oddelku za kompozicijo in dirigiranje je končal Akademijo za glasbo v Novem Sadu in se dodatno izpopolnjeval pri priznanih profesorjih po vsem svetu. Je dobitnik najrazličnejših nagrad in priznanj za glasbeno delo tako doma kot na tujem. Poleg tega, da je trenutno profesor glasbe in klavirja na ŠCNM, je njegova glasbena kariera zares bogata. Vodil je že najrazličnejše zasedbe, od vokalnih do instrumentalnih, trenutno pa je umetniški vodja tamburaškega orkestra Dobreč iz Dragatuša. Je ustanovitelj in dirigent Big banda in pihalnega orkestra ŠČNM. Leta 2019 je napisal prvo tamburaško opero na svetu “Ambrož in Katarina”, ki je bila premierno izvedena 29. 12. 2019 v KC Semič.

DSC_2712.jpg

Mentorica

image00003.jpeg

Nina Suljić

klavir

Pianistka Nina Suljić, glasbeno pedagogiko študira na Akademiji za glasbo v Ljubljani (magistrski študij). Pri poučevanju klavirja ima več letne izkušnje tako z najmlajšimi, kot tudi z odraslimi. Je izredno strokovna, profesionalna in predana svojemu mentorskemu poslanstvu.

bottom of page