top of page
Glitters

ZAPLEŠI BABI

AdobeStock_622003802.jpeg

Trajanje: 60 min / teden

Skupina: do 14 udeležencev oz. 7 parov

Starostna omejitev: 50 +

Z letošnjo sezono ponujamo nov plesni program namenjen starejši populaciji žensk (65+). Plesale bomo na latino ritme in s tem krepile um, splošni občutek dobrega počutja, boljšo držo, gibljivost in še mnogo več. Predvesem pa se bomo zabavale, povezale z glasbo in pa svojim telesom.
Dobrodošle, da izkusite nekaj novega.

Mentorica

small IMG-9997.jpg

Maja Geršak

ples

Sem Maja Geršak, Univ. dipl. Profesor športne vzgoje, z več kot 20 letnimi izkušnjami s poučevanjem plesa v Sloveniji in po celem svetu, ter več kot 20 letno kariero kot profesionalna tekmovalka. Zanimivo je , da sem ravno prva leta učenja učila v plesnem klubu Novo mesto, kjer sem delovala dobrih 10 let. Pot me je kasneje peljala v Hong kong, kjer sem aktivno poučevala ples osem let. Ves ta čas, sem tekmovala po vseh najbolj prestižnih tekmovanjih po svetu. Rezaltata, s katerimi se lahko pohvalim sta sigurno 3. mesto na evropskem in 4. mesto na svetovnem prvenstvu v LA show plesih.


V Sloveniji me je širša množica spoznala v oddaji Zvezde plešejo, kjer sem dve sezoni plesala v finalu, drugo sezono z Gašperjem Rifljem, tretjo pa s košarkarjem Miho Zupanom.

bottom of page