top of page
Music Sheets

KLASIČNA IN ELEKTRIČNA KITARA

Teacher Giving Guitar Lessons

"Iz glasbe prihaja čar, ob katerem se morajo upokojiti vse skrbi in vse bolečine srca." 

William Shakespeare 

Trajanje:

30 min  / teden - Program “MINI”

45 min / teden - Program “MIDI“

60 min / teden - Program “MAKSI”

Starost: od 6 let naprej

Strokovno znanje, za popolne začetnike in tudi učence s predznanjem, za otroke in odrasle. Tukaj smo za vas, da vam damo najboljše. 

Učenci Bojana Ristića so deležni pedagoškega vodstva pri učenju klasične / akustične kitare ter električne kitare. Program prilagodimo glede na želje in cilje učenca ter tudi njegovemu predznanju. Lahko se učite po klasičnem programu (program glasbene šole) ali pa bolj svobodno in sproščeno.

Učenje poteka individualno, saj se želimo posvetiti vsakemu učencu posebaj. Seveda ne smemo pozabiti na tisto najbolj pomembno, da učenje poteka v sproščenem in zabavnem vzdušju. Pridruži se nam in si dovoli, da tvoj talent zares zablesti. 

Mentor

Bojan Ristić

klasična, električna kitara in violina

Bojan Ristić je nižjo glasbeno šolo končal v Beogradu, v Ljubljani pa Konservatorij za glasbo. Njegovi učenci dosegajo zlate nagrade na državnih tekmovanjih, nekateri pa so bili sprejeti tudi na SGBŠ in Akademijo za glasbo v Ljubljani. Igra kitaro v skupinah Samorog, Deep Purfle in Embargo. Kot solist je sodeloval z večjimi orkestri (SNG Opera Ljubljana, Slovenska Filharmonija, Simfonični orkester Domžale-Kamnik ...) in tudi z večjimi glasbenimi izvajalci pri nas in v tujini (Esma Redžepova, Neisha, Jan Plestenjak).

 

Zaposlen je bil v orkestru SNG Opera in balet Ljubljana, na glasbeni šoli Jesenice, Walfdorski šoli v Ljubljani, Zavodu sv. Stanislava v Ljubljani, glasbeni šoli Črnomelj in Srednji vzgojiteljski šoli Metlika. 

image00007.jpeg
bottom of page