top of page
White Brush Strokes

TEČAJ RISANJA 
ZA OTROKE

Painting

Starost otrok: od 7 let naprej

Število otrok v skupini: do 12 otrok

Trajanje: 90 minut / teden

"Magično platno"

 

V okviru delavnice imajo otroci možnost, da se spoznajo z osnovami risanja, na način, ki je prilagojen njim. Pri otrocih se razvija domišlija, ustvarjalnost in talent ter oblikuje njihova umetniška plat, skozi nepozabne trenutke na delavnicah. Na tečaju bodo otroci spoznali raznorazne risarske tehnike. Risali bodo z različnimi risarskimi pripomočki in ustvarjali na različne podlage. Tečaj je namenjen tako začetnikom, kot tudi otrokom, ki že imajo predznanje. 

 

Če menite, da bo vaš otrok užival v risanju ali želite prebuditi v otroku domišljijo in ustvarjalnost, tukaj je nekaj razlogov zakaj je tečaj risanja dobra izbira:

  • Prijazna in strokovna mentorica bo odlična podpora vašemu otroku, da bo osvojil vse korake ustvarjalnosti ter različne tehnike na pedagoški in prijateljski način.

  • Vaš otrok se lahko sam odloči v kateri smeri se bo razvijal.

  • Združili boste lepo in koristno – otrok se bo družil s svojimi sovrstniki, naredil bo svoja lastna umetniška dela, hkrati se bo zabaval, sprostil in užival.

  • Poleg tega, da bo razvijal domišljijo, bo otrok razvil potrpežljivost in koncentracijo, kar posledično pripelje do tega, da bo boljše opravil tudi druga opravila in izzive. 

  • Občutek veselja in zadovoljstva, ki prihaja iz kontrole ustvarjalnega procesa ter uspešno opravljene naloge, je ključna za oblikovanje osebnosti in delovnih navad otrok že od majhnih nog. 

  • Tečaj risanja za otroke je odličen način, da se pravočasno opazijo skriti talenti, interesi otrok, kateri potem lahko postanejo hobi, strast in morda celo poklic. 

  • Umetnost ima različne oblike, vaš otrok lahko izbere tisto, ki je njemu najbolj všeč.

  • Na delavnicah bodo otroci dobili jasna navodila, hkrati bomo spodbujali in spoštovali njihovo svobodo izražanja in domišljijo.

Mentorica

Bojana Cvejic IMG_1828.jpg

Bojana Cvejić Zagorc

Sem Bojana Cvejić Zagorc po izobrazbi diplomirana vzgojiteljica. Trenutno sem na magistrskem letniku na College of Visual Arts –Arthouse (smer slikarstvo). Imam več kot 15 let izkušenj z delom z otroki (otroška animacija, poslikava obrazov, plesna šola, tečaj šivanja) in z odraslimi (plesna šola in tečaj šivanja). Skozi ves ta čas, sem odkrila neverjetno ljubezen do vsega kar počnem in našla svoje poslanstvo. Moja strast do umetnosti in poučevanja oziroma prenašanje svojega znanja drugim, me vedno potiska naprej, da ustvarjam nove projekte. Vesela sem, da sem del tega glasbeno umetniškega centra, saj sem prepričana, da bomo skupaj z vami ustvarjali čudovite zgodbe in skupaj z vsemi mentorji predajali kvalitetno znanje vsem, ki se bodo vpisali k nam. Verjamem, da Novo mesto in okolica potrebuje čim več takšnih prostorov in centrov, kjer se bodo ljudje dobro počutili in si nabrali kvalitetno znanje. 

bottom of page