top of page
Music Sheets

VIOLINA

Violinist

Trajanje:

30 min  / teden - Program “MINI”

45 min / teden - Program “MIDI“

60 min / teden - Program “MAKSI”

Starost: od 6 let naprej

Od nekdaj sanjaš o tem, da bi igral violino, da bi nekoč morda nastopil z velikim orkestrom, ali pa  si vedno govoril kako bi bilo lepo, če bi znal igrati na ta čudovit instrument? Sedaj je tvoj trenutek in tukaj smo zate, da ti damo najboljše.

Učenci Bojana Ristića so deležni odličnega pristopa in pedagoškega vodstva pri učenju violine. Program prilagodimo glede na želje in cilje učenca ter tudi njegovemu predznanju. Učni program je sestavljen tako za popolne začetnike kot tudi za učence s predznanjem. Lahko se učite po klasičnem programu (program glasbene šole) ali pa bolj svobodno in sproščeno.

Mentor

Bojan Ristić

Bojan Ristić je nižjo glasbeno šolo končal v Beogradu, v Ljubljani pa Konservatorij za glasbo. Njegovi učenci dosegajo zlate nagrade na državnih tekmovanjih, nekateri pa so bili sprejeti tudi na SGBŠ in Akademijo za glasbo v Ljubljani. Igra kitaro v skupinah Samorog, Deep Purfle in Embargo. Kot solist je sodeloval z večjimi orkestri (SNG Opera Ljubljana, Slovenska Filharmonija, Simfonični orkester Domžale-Kamnik ...) in tudi z večjimi glasbenimi izvajalci pri nas in v tujini (Esma Redžepova, Neisha, Jan Plestenjak).

 

Zaposlen je bil v orkestru SNG Opera in balet Ljubljana, na glasbeni šoli Jesenice, Walfdorski šoli v Ljubljani, Zavodu sv. Stanislava v Ljubljani, glasbeni šoli Črnomelj in Srednji vzgojiteljski šoli Metlika. 

image00007.jpeg
bottom of page