top of page
Glitters

ZAPLEŠE ZASE, ZA ŽENSKE

MAJA DSC_7911-2.jpg

Trajanje: 60 min / teden

Skupina: največ 12 udeleženk na skupino

Program je namenjem gospodičnam, mamam, babicam, gospem in vsem, ki rade plešejo predvsem v latino ritmih ... in predvsem vsem, ki si upajo malo več. Gre za način gibanja, kjer boste začutile svoje telo, ga začele poslušati in mu zaupati. Saj veste, plesati je treba tako, kot da te nihče ne gleda.


Stopnja I. bo namenjena tistim bolj “divjim”. V eni uri se bomo do dobra prepotile in namigale.


Stopnja II. bo namenjena tistim, ki rade plešejo, vedar bolj umirjeno, pa vseeno rade malo dvignejo pulz.


Za program se tako odločite glede na stopnjo intenzivnosti.

Mentorica

small IMG-9997.jpg

Maja Geršak

ples

Sem Maja Geršak, Univ. dipl. Profesor športne vzgoje, z več kot 20 letnimi izkušnjami s poučevanjem plesa v Sloveniji in po celem svetu, ter več kot 20 letno kariero kot profesionalna tekmovalka. Zanimivo je , da sem ravno prva leta učenja učila v plesnem klubu Novo mesto, kjer sem delovala dobrih 10 let. Pot me je kasneje peljala v Hong kong, kjer sem aktivno poučevala ples osem let. Ves ta čas, sem tekmovala po vseh najbolj prestižnih tekmovanjih po svetu. Rezaltata, s katerimi se lahko pohvalim sta sigurno 3. mesto na evropskem in 4. mesto na svetovnem prvenstvu v LA show plesih.


V Sloveniji me je širša množica spoznala v oddaji Zvezde plešejo, kjer sem dve sezoni plesala v finalu, drugo sezono z Gašperjem Rifljem, tretjo pa s košarkarjem Miho Zupanom.

bottom of page